Kinderworkshops / Kunst+ atelier

Kinderfeestje

Kinderfeest voor kinderen van 6/7 tot 13 jaar.
Duur van de workshop: ongeveer 2,5 uur.
Plaats: in mijn atelier of bij de jarige thuis (bij mooi weer kan het ook buiten!).
Wat doen we: Vooraf kan de jarige uit voorbeelden kiezen wat hij/zij wil maken met zijn/haar vrienden/vriendinnen… dit is ook afhankelijk van de leeftijd. Je kunt hierbij denken aan: (vorm) schilderij/wandkleedje, schatbuideltje, tasje, sieraden, etuitje (voor b.v. mobiel) sleutelhanger, sjaaltje, bloem, knuffel… enz… er is heel veel mogelijk! Je gaat in ieder geval met een viltkunstwerk naar huis!
Kosten: tot en met 6 kinderen 85 euro, voor ieder volgend kind (tot maximum van 8/9) 12,50 extra. Dit is inclusief alle benodigde materialen, iets te drinken, iets lekkers en een kleinigheidje voor de jarige.

WORKSHOPS AAN GROEPEN KINDEREN (SCHOLEN/ EIGENTIJDS KINDERFESTIVAL VOGEZEN FRANKRIJK)

Op verzoek/in overleg geef ik workshops op scholen of in andere settings.

 

 

kunst+ atelier (voor kinderen vanaf 7 jaar)

Is creatief bezig zijn, jezelf beeldend uiten belangrijk voor jou?

Wil je graag iets ontwerpen en dit uitvoeren en wil je daarbij worden uitgedaagd en geholpen dan is het Kunst+ atelier wellicht iets voor jou!
We werken met diverse technieken (vilten, druktechnieken, tekenen, schilderen enz..) om je wensen te realiseren.

Zo ontwerp jij helemaal (met een beetje hulp en energie van mij) jouw eigen unieke kunstwerk! En daar mag je dan trots op zijn!

Je schrijft je in en betaalt voor 5 keer. De groep wordt niet groter dan 4/5 personen. In overleg met elkaar overleggen we dag/tijd waarop we in het atelier gaan werken . De les duurt ongeveer 1 uur en 3 kwartier.

Bij ziekte of andere reden van afwezigheid bestaat er 1x de mogelijkheid in te
halen.
Voor 5 keer betaal je 67,50 euro dit is inclusief gebruik van materialen, iets te drinken en een lekkernijtje. Schrijf je je in voor 10x dan betaal je 125 euro.