Informatie m.b.t. viltworkshops

Naast mijn werk als professioneel beeldend kunstenaar, geef ik workshops op maat in mijn atelier of op locatie. Door op een miniatuur te klikken, kunt U door de foto's bladeren.

Wilt U op de hoogte worden gehouden van actuele informatie met betrekking tot workshops, tentoonstellingen e.d. meldt U dan aan voor de nieuwsbrief.


Vilten is een oeroude techniek, waarbij schapenwol met water en (olijf)zeep worden gewreven tot een stevige stof. Ook kan er door middel van prikken met een viltnaald een samenhangende stof worden geprikt, b.v. om motieven aan te brengen of om 3-d vormen te maken. In mijn atelier heb ik zeer veel kleuren en soorten wol waaruit gekozen kan worden.

Aanmelden voor de workshops: per e-mail, indien U Uw telefoonnummer aangeeft, bel ik U terug (contact).

Kinderworkshops

NIEUW: KUNST+  ATELIER


Klik hier voor meer informatie.

Voor aanmelden: klik hier.


Kinderfeestje

Kinderfeest: voor kinderen van 6/7 tot 13 jaar.

Duur van de workshop: ongeveer 2,5 uur.

Plaats: in mijn atelier of bij de jarige thuis (bij mooi weer kan het ook buiten!).

Wat doen we: Vooraf kan de jarige uit voorbeelden kiezen wat hij/zij wil maken met zijn/haar vrienden/vriendinnen... dit is ook afhankelijk van de leeftijd. Je kunt hierbij denken aan: (vorm) schilderij/wandkleedje, schatbuideltje, tasje, sieraden, etuitje (voor b.v. mobiel) sleutelhanger, sjaaltje, bloem, knuffel... enz... er is heel veel mogelijk! Je gaat in ieder geval met een viltkunstwerk naar huis!

Kosten: tot en met 6 kinderen 85 euro, voor ieder volgend kind (tot maximum van 8/9) 12,50 extra. Dit is inclusief alle benodigde materialen, iets te drinken, iets lekkers en een kleinigheidje voor de jarige.

Speciale workshops voor kinderen

Daarnaast worden er in de loop van een jaar speciale workshops voor kinderen georganiseerd, zoals 4 seizoenen workshops, workshop sieraden ontwerpen en vilten, workshop tas vilten, kerstworkshop enz... Informatie wordt op deze website zichtbaar gemaakt...
Workshops voor volwassenen

U kunt zelf een groep vormen van minimaal 3, maximaal 8 à 10 personen (denk b.v. aan vriendinnendag, moeder-dochterdag, workshop t.g.v. vrijgezellenfeest, collegadag, zussendag of gewoon met een groepje omdat U wilt leren vilten.

Plaats: in mijn atelier in Bemmel, op locatie of bij U thuis.

Wat kan er b.v. gemaakt worden: sjaal uit 100% merinowol, sjaal met merinowol op zijde, kussenhoezen, tas, sieraden, bloemen, geboortedeken/speciale geschenken/herinneringskunstwerk enz...

U maakt dus altijd iets unieks, in de door U gewenste kleur(en) en naar Uw eigen ontwerp! Ervaring is niet vereist. Ik help U met het uitvoeren van Uw specifieke wensen. U kunt contact met mij opnemen om uw wensen te bespreken. Afhankelijk van groepsgrootte, locatie, tijd en benodigd materiaal, ontvangt u dan een kostprijs.

U kunt zich ook altijd individueel aanmelden. Ik kan dan kijken of/wanneer er een groepje kan worden gevormd.Vooraankondiging

Workshop: ontwerp en vilt je eigen sieraad (in 3 lessen)